Velkommen til Strindheim Skoles Musikkorps!

Vi er så glad for at du ønsker å starte i korps! En super fritidsaktivitet uten reservebenk, med gutter og jenter sammen og aldersblanding fra 8-19 år.

Vi har et Informasjonsmøte for dere som vurderer korps onsdag 10.april kl.18 i Festsalen på Strindheim Skole inngang F. Der vil det blir informasjon fra både dirigent og styret og muligheter for å stille spørsmål.

Påmeldingsfrist for dere som har lyst til å være med oss på 17.mai er 10.april. Dere får være med oss på marsjseminar helga 20.-21.april og marsjøvinger i april/mai.
På marsjseminar får du lære og marsjere av instruktør som har vært i Kongens Garde !17.mai kan du duske eller spille trommer eller være i flaggborg. I Bråkebandet lærer du rytmer, samspill og artige låter på rytmeinstrumenter onsdager i juni. Til høsten blir det oppstart på blåseinstrument!
Det er mulig å velge mellom dusking, marsjtrommer og flaggbæring.

Mellom 17.mai og sommerferien så starter vi opp Bråkeband onsdager der ungene kan lære seg rytmer, samspill og artige låter uten å bruke blåseinstrumenter. Det er mulig å starte rett i Bråkeband uten å være med på marsjsesongen.
Det blir instrumentprøving hvor man kan prøve å få lyd i de fleste blåseinstrumentene onsdag 15.mai. De fleste finner sitt instrument den dagen.
Høstsemesteret starter opp med instrumentundervisning på Kulturskolen .
Litt utpå høsten, når alle har lært seg noen toner på instrumentet sitt blir det samspilløvelser på onsdagene med alle de ulike instrumentene. Fra marsjsesongen 2025 øver de yngste også på mandager som er korpsets faste samspilldag.

Det er også mulig å kun være med på instrumentprøving nå i vår for å være klar til å starte på blåseinstrument til høsten.

Ta en kikk på denne kule videoen – litt av det vi gjør i korpset 🙂

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til korpset vårt og gleder oss til å bli kjent med dere!

melde deg på

Spørsmål kan sendes til epost: kubban@online.no.